KPSS 60 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Bu Pazartesi Başlıyor

KPSS 60 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Bu Pazartesi Başlıyor

Kamu kurumu bünyesinde olmak üzere 4/B sözleşmeli 5. derece kadrolara KPSS 60 puanla Memur Alımı başvuruları bu Pazartesi başlıyor. Başvurular ve şartlar bu haberimizde.

Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli 5. Derece kadroya yeni memur alımı başvurusu yarın itibarıyla alınmaya başlayacak. Terme Belediyesi için olmak üzere veteriner hekim alımı başvuru iş ve işlemlerini bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru şartları

Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak şartları var.

Terme Belediyesi sözleşmeli memur alımı nitelikleri

Veteriner Hekim alımı 1 kadro SHS sınıfı 5. derece kadro için gerçekleştirilecek. Başvuru için veteriner Fakültesi mezunu olmak ile en az “B” sınıfı ehliyeti olmak ve KPSS’den en az 60 puan almak gerekiyor.

Güncel memur alımı başvuru tarihleri

Terme Belediyesi sözleşmeli 4/B kamu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 9 Ekim ile 11 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar şahsen ya da posta ile “Terme Belediye Başkanlığı Fenk Mah. Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı No:1 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Kat :4 Terme/SAMSUN” adresine başvuru yapabilirken e-mail ile de gerekli belgeleri göndererek başvuru yapabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.