KPSS 60 Lise Mezunu Kamu Memur Alımı Başvuruları Alınıyor

KPSS 60 Lise Mezunu Kamu Memur Alımı Başvuruları Alınıyor

Kamuya güncel teknisyen personel alımı başvuruları kapsamında gerekli iş ve işlemleri bu haberimizde bulabilirsiniz. KPSS 60 ile başvuru yapılabilir. İşte detaylar.

Mülakat olmadan direkt KPSS 60 puan şartı ile adaylar başvuru yapabiliyor. Kastamonu Üniversitesi namına yapılacak atama için gerekli süreci ve şartları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Sözleşmeli personel alımı genel şartları

Teknisyen kadrosuna başvuru için sadece erkek adaylar aranıyor. Ayrıca KPSS’den 60 almak, motorlu araçların kontrol veya bakımı üzerine en az 3 yıl, şoför-yük taşıma üzerine en az 1 yıl tecrübesi olmak, B-B1-C-C1-D-D1-F ehliyeti olmak, SRC4 Mesleki Yeterlilik Belgesi olmak ve yaş şartı olarak da 7 Temmuz 1993 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor.

Teknisyen alımı mezuniyet şartı nasıl olacak?

Başvuru için adayların lise “Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Otomotiv Elektromekanik Dalı” mezunu olması gerekiyor.

Kastamonu Üniversitesi personel alımı süreci

Kastamonu Üniversite Personel Daire Başkanlığına yapılacak şahsen başvurular 7 Temmuz 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir. Adaylar “Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent/KASTAMONU” adresine başvurabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.