KPSS 65 Puanla Başvuru Yapılabilecek! Sözleşmeli Memur Alımı Şartları

KPSS 65 Puanla Başvuru Yapılabilecek! Sözleşmeli Memur Alımı Şartları

Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli memur alımı yapılacak. KPSS 65 puanla adaylar başvuru yapabilecek. Güncel süreç, 4/B memur atama başvuru şartları bu yazımızda.

Kamu Üniversitesi için 4/B kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Afyon Kocatepe Üniversitesi için olacak 4/B sözleşmeli personel alımında adayların en düşük KPSS 65 puan alması yeterli. Mühendis kadrosu için başvuru tüm detaylarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı genel şartları

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 31 yaşından gün almamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak şartları var.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilecek?

2 Mühendis alımı için Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli 4/B memur alımı için başvurular sadece şahsen olacak. Adaylar başvurularını “Üniversite Rektörlük Personel Daire Başkanlığı, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü/Gazlıgöl Yolu Üzeri Afyonkarahisar” adresine yapılabilecek. Süreç 7-11 Eylül 2023 tarihlerinde olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.