KPSS Şartı Yok! Çok Yüksek Maaşlarla Kamu Personel Alımı Başvuruları

KPSS Şartı Yok! Çok Yüksek Maaşlarla Kamu Personel Alımı Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde çok yüksek maaşlarla olmak üzere KPSS şartsız personel alımı başvuruları alınıyor. İşte tüm detaylar.

Kamu kurumu tarafından 64 bin lira ile 96 bin lira arasında olmak üzere personel alımı başvuruları alınıyor. İstanbul Üniversitesi tarafından KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli bilişim personeli alımları için tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi memur alımı şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, iyi derecede yazılı veya sözlü İngilizce bilmek gerekiyor. Ayrıca KPSS şartı aranmıyor. KPSS puanı olmayan adaylar 70 olarak değerlendirmede baz alınacaktır.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

Bilişim personeli alımına başvurularda adayların bilgisayar, yazılım, elektrik ve elektronik, elektrik, elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olması gerekiyor. Ayrıca diğer mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

Bu ilanda 2, 3 ve 4 kat maaşlar yer alıyor. 1 kat maaş ortalama 32 bin TL’dir. 2-3 ve 4 kata kadar olmak üzere personel alımı başvuru süreci de şu şekilde olacak:

Kamu personel alımı başvuru tarihleri

İstanbul Üniversitesi KPSS şartsız memur alımları için başvurular 10 Ağustos’a kadar olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.