KPSS Şartsız Güncel Kamu Personel Memur Alımı Başvuruları (İkamet Şartsız)

KPSS Şartsız Güncel Kamu Personel Memur Alımı Başvuruları (İkamet Şartsız)

Kamu kurumu bünyesinde KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği ilan için süreç devam ediyor. Kamu memur atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu haberimizde.

Kamuya güncel 4/B personel alımı başvuruları KPSS olmadan da devam ediyor. KPSS puanı olmayan ve belge ibraz etmeyenler değerlendirmede 70 olarak baz alınacaktır. Adaylar “Necmettin Erbakan Üniversitesi” kamu personel memur alımına başvuru için bu yazımızdaki hususlar çerçevesinde dahil olabilirler. İşte tüm detaylar.

Kamu personel memur alımı başvuru şartları

657 sayılı DMK’daki şartlara haiz olmak gerekmektedir. Bu kapsamda başvuru için askerlikle ilişiği olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak hususları yer alıyor. İşte mezuniyetlere dair diğer hususlar.

Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımına hangi bölüm mezunları başvurabilir?

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliği mezunlarının yanı sıra diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da bu ilana başvurabilir.

Sözleşmeli personel alımı süreci nasıl olacak?

“Necmettin Erbakan Üniversitesi” KPSS şartsız memur alımları için süreç 12 Haziran’a kadar sürecek. Adaylar başvurularını şahsen ya da posta ile başvuru yapabiliyor. Hemen bu adrese başvuru yapılabilecektir. “Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Yaka Mah. Yeni Meram Cad. Kasım Halife Sok. No:11/1 A Blok Meram/ Konya”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum