KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı İlanı Açıldı! Kızılay Başvuru Ekranı

KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı İlanı Açıldı! Kızılay Başvuru Ekranı

Türk Kızılay’ı tarafından Mİ 2024 personel alımı başvuru ilanı açıklandı. Kızılay’a personel alımında başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Kızılayına yeni personel alımı için güncel ilan açıklandı. Web Tasarım Uzmanı “Mİ-2024” alımı başvuruları kapsamında yeni süreç başladı. Detayları ve tüm başvuru hususlarını hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni personel alımları başvuru şartları nelerdir?

Tercihen İyi düzeyde İngilizce bilgisi olan (okuma, yazma ve konuşma), İyi düzeyde MS Office ve Office 365 Uygulamaları bilgisi olan, Tercihen ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi, Görsel ürün estetik yaklaşımı ve donanımına sahip, Dijital görüntü işleme yazılımları ile web görsellerini düzenleyebilen, SEO bilgisine sahip, XHML ve CSS gibi işaretleme dilleri bilgisi olan, Görsel ürün estetik yaklaşımı ve bilgisine sahip, Dokümantasyon ve raporlama bilgisi olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli, seyahat engeli bulunmayan adaylar başvuru yapabiliyor.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Lisans mezunu olan (tercihen BT, İletişim Fakültesi ve benzeri bölümlerden mezun olanlar başvuru yapabilmektedir. Ayrıca B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

Kızılay personel alımı başvuru şartları

Kızılay personel alımına başvurular online olarak yapılabilecektir. Adaylar için son başvuru tarihi 9 Nisan 2024 olarak açıklandı. Başvuru iş ve işlemleri çevrimiçi olarak yapılabilecektir.

Kızılay personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.