KPSS Taban Puan Şartı Aranmıyor! En Az Lise 10 Ünvan Personel Alımı

KPSS Taban Puan Şartı Aranmıyor! En Az Lise 10 Ünvan Personel Alımı

Kamuya KPSS taban puan şartı olmadan en az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunları için de kadroların olduğu memur alımı yapılıyor. İşte gerekli tüm bilgi ve detaylar.

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde memur alımları için başvurular KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız olacak. Başvurularda 35 sözleşmeli memur kadrosu var. Atama süreci, şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuramımdan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir.

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

Destek personeli (temizlik), koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (aşçılık), destek personeli (temizlik bulaşık), spor uzmanı, destek personeli (duvarcı), destek personeli (boyacı), destek personeli (şoför), büro personeli kadroları için başvurular alınıyor. İşte mezuniyet şartları:

3 Destek Personeli (Temizlik) “ERKEK” alımı için lise mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak.

15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi “ERKEK” alımı için önlisans mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak, Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 170 cm den kısa olmamak.

8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi “KADIN” alımı için önlisans mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak, Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 165 cm den kısa olmamak.

2 Destek Personeli (Aşçılık) “ERKEK” alımı için liselerin Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünün Mutfak Dalı Mezunu olmak veya lise mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Yiyecek İçecek Üretim Belgesi ve Ustalık Belgesi veya Usta Öğreticilik belgesine sahip olmak, Et ve Et Ürünleri İşleme alanında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge sahibi olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik Bulaşık) “ERKEK” alımı için lise mezunu olmak, "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’ne uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimleri almış ve belge sahibi olmak.

1 Spor Uzmanı “ERKEK” alımı için en az lisans düzeyinde eğitim veren Spor Bilimleri Fakülteleri veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları bölümlerinden mezun olmak, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından verilmiş ve vizesi yapılmış en az gümüş cankurtaran belgesine sahip olmak.

1 Destek Personeli (Duvarcı) alımı için Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümü mezunu olmak.

1 Destek Personeli (Boyacı) alımı için Meslek Liselerinin inşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümleri mezunu olmak.

1 Destek Personeli (Şoför) “ERKEK” alımı için liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, eski E Sınıfı veya yeni D sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak, SRC 2 Belgesine sahip olmak, Psikoteknik Belgesine sahip olmak.

1 Büro Personeli alımı için önlisans Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı mezunu olmak, 36 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.

Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı süreci

Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı için başvuru iş ve işlemleri üniversite internet adresine online olarak yapılabilecektir. Başvurular Üniversitenin İnsan Kaynakları Başvuru Sisteminden 1 Aralık günü dahil olmak üzere yapılabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum