KPSS Taban Puansız En Az Lise Kamu Memur Alımı! Başvurular Başladı

KPSS Taban Puansız En Az Lise Kamu Memur Alımı! Başvurular Başladı

Kamuya KPSS taban puansız olmak üzere en az lise memur alımı başvuruları alınacak. Güncel süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel (657 sayılı kanunun 4/B maddesi) alım ilanı yayımlandı. Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022-KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Üniversitemiz bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Memur alımı başvuru şartları neler?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’li olarak çalışmıyor olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi bulunmamak.

Başvuru tarihinin son günü itibarıyla; 35 yaşını doldurmamış olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek,

Adayların 2022 KPSS’ye girmiş olması, nitelikte belirtilen KPSSP94, KPSSP93 puan türüne sahip olması gerekmektedir.

Sözleşmeli personel alımı başvuru genel şartları

4 Destek Personeli (Erkek/Kadın) Ortaöğretim (Lise ve Dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

2 Destek Personeli (Kadın) Ortaöğretim (Lise ve Dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (5 Erkek, 2 Kadın) Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanunun 10.maddesinde belirtilen şartları taşımak. 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla en az 1 (bir) yıl süreyle geçerli silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Vardiya usulü çalışmaya veya gece çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, Erkek adaylar için en az 170 cm, kadın adaylar için en az 165 cm boyunda olmak.

Ordu Üniversitesi memur alımı başvuruları

Adaylar ilan edilen ilan numaralı kadrolardan ancak birine başvuru yapabilir. Aynı ilan dönemi içinde birden fazla ilan numaralı kadroya başvurusu bulunduğu tespit edilen adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır. Adaylar ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır. Başvurular için son tarih 9 Temmuz 2024.

Ordu Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum