KPSS Taban Puansız Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları

KPSS Taban Puansız Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde KPSS taban puan şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği personel alımı süreci tamamlanıyor. Kamu memur atama başvuru tüm detayları bu yazımızda.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli personel alım ilanına başvurular tamamlanıyor. Mülakatsız ve KPSS taban puansız olmak üzere atama yapılacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli sağlık teknikeri alımı başvuru tüm detayları bu haberimizde.

Kamu personel alımı başvuru şartları

657 sayılı Kanundaki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, önlisans mezunları için 2022 KPSS P93 puanına sahip olmak şartı var.

KPSS taban puansız personel alımı nitelikleri nelerdir?

Sağlık Teknikeri (Laborant) alımı için bir kadro var. Erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği personel alımında adayların Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans mezunu olup Kalite Yönetim Sistemleri Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Su Analizleri, İş Sağlığı ve Güvenliği (MEB onaylı) sertifikalarına sahip olmak şartları var.

Mardin Artuklu Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Mardin Artuklu Üniversitesi memur alımı için başvuru belgeleri hazırlanarak 13 Mayıs 2023 dahil olmak üzere bu adrese teslim edilmesi gerekiyor: “Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü (Nur Mah. Diyarbakır Yolu Yenişehir Yerleşkesi, 47200 Artuklu/Mardin)”. Başvurular sadece şahsen olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.