Kültür Bakanlığı 1.629 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Güncel Süreç

Kültür Bakanlığı 1.629 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Güncel Süreç

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 1.629 sözleşmeli 4/B kamu personel alımı kapsamında başvuru değerlendirme süreci hakkında duyuru yayımlandı. İşte detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sözleşmeli BİN 629 kamu personeli alımı yeni duyurusu yayımlandı. Yapılan açıklamada başvuruları elektronik ortamda “online olarak” 25 Ocak 2024 - 8 Şubat 2024 tarihleri arasında alınan 1629 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında, başvuruda aranan kriterleri taşımayan adayların başvuruları reddedilmiştir denildi.

16229 memur alımı başvuru reddedilme sebebi açıklandı

1.629 memur alımı kapsamında başvuruları reddedilen adaylar, Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu internet adresi üzerinden başvurularının iptal edilme sebeplerini görebileceklerdir.

Memur alımı başvuru sonucu itiraz süreci başladı

Bakanlık tarafından bugün açıklanan ve durumlarına itiraz etmek isteyen adaylar 18 Mart 2024 tarihi mesai bitimine kadar yazılı olarak “Kültür ve Turizm Bakanlığı Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No.50 Yüzüncüyıl Çankaya/ANKARA” adresi Genel Evrak Birimine şahsen ya da posta ile başvuru yapabilirler.

Kültür Bakanlığı memur alımı süreci devam ediyor

Hali hazırda başvuru sonuçları açıklanmayan adaylarla ilgili duyuru da yayımlandı. Bu kapsamda başvuru durumlarını Kariyer Kapısında “Başvuru Bekliyor” olarak gören adayların başvuru değerlendirme süreci devam etmektedir denildi. Başvuru değerlendirme süreci tamamlandığında ayrıca duyuru yapılacaktır açıklamasına yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum