Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 Memur Alımı Duyurusu! Sonuçlar Açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 Memur Alımı Duyurusu! Sonuçlar Açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 165 sözleşmeli personel alımı sonuçları hakkında duyuru yayımlandı. Atamaya hak kazananlar belli olurken, atama belgeleri de açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 17 Mart ile 31 Mart tarihlerinde başvuruları alınan 165 Sözleşmeli Personel Alımı sonuçları açıklandı. Asil olarak atanmaya hak kazanan adaylar belli olurken, gerekli belge teslimine dair detaylar da açıklandı.

Kültür Bakanlığı 165 memur alımı sonucu ve atama

Adaylar sonuçlarını Kariyer kapısı internet sitesinden, yani başvuru yaptıkları online ekran'dan hemen öğrenebilirler. Kültür ve Turizm Bakanlığına 165 memur atamasında yerleştirilen asil adayların gerekli belgeleri 22 Mayıs’a kadar “Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile iletmesi gerekiyor.

Kamu personel alımı süreci devam eden kadrolar

Mimar, Mühendis 1, Mühendis 2, Mühendis 3 ve Mühendis 4 kadro için sürecin halen devam etmekte olduğu belirtildi. Bu kadrolar da sonuçlandığında bakanlık tarafından ayrıca ilan edilecektir.

Memur atama belgeleri nelerdir?

Dilekçe, Öğrenim Belgesi aslı veya onaylı örneği, Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı örneği, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleştirilen adaylar için Özel Güvenlik Kartı ya da Özel Güvenlik Sertifikası aslı veya onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, Heyet Raporu, Mal Bildirimi, Adli Sicil Belgesi, Askerlik Belgesi, Yerleşim Yeri Belgesi, Herhangi bir sağlık güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmadığına ilişkin Sosyal Güvenlik Merkezlerinden alınacak belge, vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum