Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Memur Alımı Duyurusu! Atamalar-Sonuçlar

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Memur Alımı Duyurusu! Atamalar-Sonuçlar

235 sözleşmeli personel alımı kapsamında kütüphaneci pozisyonu sözlü sınav sonuç duyurusu yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı memur atama başvuru sonucu tüm detaylar bu yazımızda.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 235 kamu memur alımı kapsamında güncel duyuru yayımlandı. Kütüphaneci pozisyonu için gelen duyuruda sözlü sonuç ve atamalara dair belgeler belli oldu. 30 Ekim 2023 - 1 Kasım 2023 tarihlerinde kütüphaneci sözlü sınav sonuçlarına adaylar başvuru yapılan kariyer kapısı internet adresinden e- devlet şifreleriyle ulaşabilirler.

Kültür Bakanlığı memur alımı asil atama

Asil olarak yerleşen adaylar 22 Aralık 2023 ile 5 Ocak 2024 tarihlerinde “Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA” adresine gerekli belgeleri elden ya da posta ile iletmeleri gerekiyor.

Kalan kadrolar için değerlendirme devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 235 Sözleşmeli 4/B personel alımı kapsamında kütüphaneci ünvanı harici için diğer pozisyonlar için değerlendirme süreci devam ettiği belirtildi. Ayrıca duyuru gelince sizleri bilgilendireceğiz.

Kamu personel alımı atama belgeleri

Dilekçe, Öğrenim Belgesi aslı veya onaylı örneği, Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, Heyet Raporu, Mal Bildirimi, Adli Sicil Belgesi, Askerlik Belgesi, Yerleşim Yeri Belgesi, Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmadığına ilişkin Sosyal Güvenlik Merkezlerinden alınacak belge, vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.