Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Memur Alımı Yeni Duyuru! Yedek Atamalar

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Memur Alımı Yeni Duyuru! Yedek Atamalar

Kültür Bakanlığı tarafından 235 kamu personeli memur alımı kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Arkeoloji, müze araştırmacısı, kütüphaneci, mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen alımlarına dair tüm detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığında güncel 235 sözleşmeli personel alımı yedek adayları hakkında duyuru yayımlandı. 235 kontenjana arkeoloji, müze araştırmacısı, kütüphaneci, mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen alımı kapsamında yedek aday atama ve başvurularına dair detaylar açıklandı.

Kültür Bakanlığı yedek atama işlemleri

Yerleştirilen yedek adayların gerekli belgeleri en geç 5 Şubat 2024 tarihine kadar “Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile iletmesi gerekiyor.

Feragat işlemleri nasıl olacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı için atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların, nüfus cüzdanlarının önlü arkalı fotokopisi ekli olarak feragat dilekçesi yazarak ilgili e-posta adresine online olarak göndermeleri gerekiyor.

Kamu personel atama belgeleri nelerdir?

Dilekçe, Öğrenim Belgesi aslı veya onaylı örneği, Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, Heyet Raporu, Mal Bildirimi, Adli Sicil Belgesi, Askerlik Belgesi, Yerleşim Yeri Belgesi, Sosyal Güvenlik Kurumundan herhangi bir emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmadığına ilişkin Sosyal Güvenlik Merkezlerinden alınacak belge, vesikalık fotoğraf isteniyor. Yedek aday listesine Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü sayfasından hemen ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.