Kültür ve Turizm Bakanlığı Mülakatsız Lise Memur Alımı! İkamet Şartsız

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mülakatsız Lise Memur Alımı! İkamet Şartsız

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanı ile mülakatsız olmak üzere güncel personel alımı başvuruları alınacak. Sözleşmeli kadroya dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 14 güncel personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Sözleşmeli 4/B kamu personeli memur alımında mülakat olmayacak ve atamalar KPSS puanı ile direkt olacak. İşte gerekli tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Sözleşmeli personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 4/B sözleşmeli memur alımı için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda “T.C. vatandaşı olmak, KPSS 60 almak, erkek olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak” genel hususları yer alıyor.

Kültür Bakanlığı personel alımı mezuniyetler ve özel şartları nelerdir?

Başvuru için lise ve dengi okullarından mezun olan adaylar başvuru yapabiliyor. Ayrıca adayların bahçıvan alımı için “Bahçe Bakımı ve Peyzaj Eğitimi Sertifikası veya Bahçıvanlık Eğitimi Sertifikası” olması şartı var.

Kamu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı için başvurular 16 Temmuz 2023 tarihine kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum