Kuruma 4 Yeni İş İlanı Açıklandı! Lise MYO Lisans KPSS Şartsız Başvuru

Kuruma 4 Yeni İş İlanı Açıklandı! Lise MYO Lisans KPSS Şartsız Başvuru

Kızılay tarafından lise, önlisans ve lisan mezunu olmak üzere yeni personel alımı iş ilanları açıklandı. 4 yeni ilana başvurular başladı. Gerekli süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurum ve kuruluşlarına yeni personel alımları kapsamında Türk Kızılay’ı tarafından güncel yeni 4 iş ilanına başvurular açıklandı. Güncel iş ilanlarına başvurular, şartlar ve gerekli tüm bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

Personel alımı yapılacak alanlar

Kızılay 4 yeni iş ilanı ünvanları şu şekildedir: Uluslararası Bölge Uzmanı alımı, Stratejik İletişim Uzmanı alımı, Dijital Medya Uzmanı alımı ile Tercüman (Arapça- Engelli) alımı olmak üzere iş ilanına başvurular ve şartlar şu şekildedir:

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Tercüman (Arapça- Engelli) alımı için Lise, Önlisans, Lisans mezunu, Tercihen tercüme hizmeti verilecek (Arapça Bölümü) dil bölüm mezunu olan, Tercihen ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi, Engellilik derecesi %40 ve üzeri olup engel durumunu belirtir kurul rapor sahibi, Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında olan, İleri düzeyde Arapça bilen (okuma, yazma ve konuşma), Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilgisi olan, İyi düzeyde MS Office ve Office 365 programlarını kullanabilen adaylar başvurabilir.

Uluslararası Bölge Uzmanı alımı için Tercihen Uluslararası İlişkiler veya Siyaset Bilimi lisans mezunu, İleri düzeyde Fransızca bilen (yazılı ve sözlü) (Fransızca dil yetkinliği test edilecektir), Tercihen ileri düzeyde İngilizce bilen (yazılı ve sözlü) (Dil yetkinliği test edilecektir), Tercihen ilgili alanda veya uluslararası operasyonlarda en az 2 yıl deneyimi olan adaylar başvurabilir.

Stratejik İletişim Uzmanı alımı için Lisans mezunu, tercihen(İİBF, İletişim Fakültesi vb.), diğer ilgili lisans bölümleri, İyi düzeyde İngilizce bilgisi olan(okuma, yazma ve konuşma), İyi düzeyde MS Office ve Office 365Uygulamaları bilgisi olan, Tercihen ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi adaylar başvurabilir.

Dijital Medya Uzmanı alımı için Lisans mezunu, tercihen (İİBF, İletişim Fakültesi vb.), diğer ilgili lisans bölümleri, İyi düzeyde İngilizce bilgisi olan (okuma, yazma ve konuşma), Tercihen ilgili alana en az 3 yıl deneyim sahibi, Kurumsal sosyal medya yönetimi bilgisi ve deneyimi, Canva, Capcut ve İos görsel işitsel uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Lightroom, Snapseed gibi mobil görsel tasarım programları konusunda tecrübeli adaylar başvurabilir.

Türk Kızılayı personel alımı süreci

Türk Kızılay’ı bünyesinde yeni iş ilanlarına başvurular online olarak kurumun kariyer sayfasından olacak. Stratejik İletişim Uzmanı alımı için 24 Mart'a kadar, Tercüman (Arapça- Engelli) alımı için 8 Nisan'a kadar başvuru yapabilirler. Uluslararası Bölge Uzmanı alımı ile Dijital Medya Uzmanı alıım için son başvuru tarihi yer almamaktadır.

Kızılay başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum