Kuveyt Türk Part Time Deneyimsiz Banka Personeli Alımı Başladı

Kuveyt Türk Part Time Deneyimsiz Banka Personeli Alımı Başladı

Kuveyt Türk tarafından part time iş imkanı başladı. Güncel banka personeli alımı başvuruları kapsamında yeni başvurular alınacak. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kuveyt Türk Katılım Bankası bünyesinde deneyim şartı olmadan yarı zamanlı “part time” çalışabilecek adaylar için başvurular alınacak. Bankada Kampüs kapsamında Genel Müdürlük bünyesinde Kuveyt Türk Bankacılık Üssü için başvurular başladı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Banka personeli alımı part time iş imkanı

Bankada Kampüs, Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın üniversite öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu bir istihdam ve sosyal sorumluluk projesi olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda yeni iş ilanına başvurular alınıyor.

Üniversite öğrencileri işe alıma başvurabilir

Bankacılık sektörüne ilgi duyan özellikle katılım bankacılığını mezuniyet sonrası kariyer olarak düşünen öğrencilere yönelik bir yetiştirme programıdır. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin 2. ve 3. sınıfında okuyan, iletişim kabiliyeti yüksek, başarı odaklı ve takım çalışmasına yatkın üniversite öğrencilerine yönelik bu programda, öğrenciler yıl boyunca haftada bir ya da iki günlerini şubelerimizde part-time çalışarak geçirmektedirler. Bankada Kampüs programı öğrenci mezun olana kadar devam etmektedir. Mezuniyet sonrasında ise işe alım sürecinden öncelikli olarak değerlendirilmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin örgün öğretim veren Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği , İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinde 2. veya 3. sınıf öğrencisi adaylar başvuru yapabilir.

Banka personeli alımı başvuru süreci

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı başvuru süreci Bankanın kariyer sistemi üzerinden online olarak başladı. Adaylar başvurularını çevrimiçi olarak bireysel kullanıcı oluşturarak internetten tamamlayabileceklerdir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.