Lise Lisans KPSS 50 60 Kamu Personel Alımı Online Başvuruları

Lise Lisans KPSS 50 60 Kamu Personel Alımı Online Başvuruları

Bakanlık bünyesinde Kalkınma Ajansı için güncel kamu personel alımı online başvuruları alınıyor. Kimler memur personel alımlarına başvurabilir? Güncel süreç ve tüm şartlar bu haberimizde yer alıyor.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 50 ve 60 puanlarla lise ve lisans mezunu adaylar için memur alımı başvuruları alınıyor. Güncel kamu personel atama başvuruları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yürütülüyor. Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı DAP personel alımına başvurular, mülakatsız kamu memur atama süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların devlet memurları kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması ve 2022 KPSS puanına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve benzeri durumu bulunmaması, 35 yaşını doldurmamış olması şartları var.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

Büro Personeli alımı 2 kadro için KPSS en az 60 almak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat, İşletme, Maliye lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

Teknisyen (Sıhhi Tesisat) (Erkek) alımı 1 kadro için KPSS en az 50 almak, liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanından mezun olmak gerekiyor.

1 Teknisyen (Elektrik) (Erkek) alımı 1 kadro için KPSS en az 50 almak, liselerin Elektrik, Elektrik - Elektronik Teknolojisi alanlarından herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

DAP memur alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı DAP memur alımı için başvurular 26 Nisan 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Başvurular online olarak e-Devlet şifreleri ile kariyer kapısı kamu işe alım internet adresinden yapılabilecek.

DAP kamu personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.