Lise Önlisans Lisans Yeni Güvenlik Personeli Alımı! Süreç Başladı

Lise Önlisans Lisans Yeni Güvenlik Personeli Alımı! Süreç Başladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı 19 Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı ilanen duyuruldu. 19 Özel Güvenlik Görevlisi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar için iş başvuru detayları.

Kadrolu 19 Özel Güvenlik Görevlisi alımı için adaylar başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar Manisa Büyükşehir Belediyesinde Zabıta Dairesi başkanlığında güvenlik şube müdürlüğünde görev yapacaklardır. İşte gerekli başvuru süreci, şartları ve tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri neler?

Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışacak adaylarda aranan başvuru şartları; 25 ile 35 yaş aralığında olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, en az lise mezunu olmak tercihen önlisans veya lisans mezunu olmak, sabıka kaydı olmamak, Tercihen silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak, Boyları en az 170 cm olmak, Askerliğini yapmış olmak ve İŞKUR kaydı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Özel güvenlik görevlisi alımı başvuru belgeleri neler?

Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını yapabilmeleri için adaylardan herhangi bir belge talebinde bulunmamıştır. Başvurusu kabul edilen adaylar mülakata çağrılacaktır. Mülakatta başarılı olan adaylardan iş başvurusu esnasında gerekli belgeler talep edilecektir.

Manisa Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru tarihleri

Adaylar gerekli şartları taşıdıklarında Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Güvenlik Personeli alımı için başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan iş başvuru adresine elektronik ortamda 25 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.