Maliye Bakanlığı 30.586 Lira Net Maaşla Memur Alımı! Başvuru Ekranı

Maliye Bakanlığı 30.586 Lira Net Maaşla Memur Alımı! Başvuru Ekranı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 30 bin 586 lira net maaşla olmak üzere yeni kadrolu memur alımı başvuruları alınıyor. Tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları alınmaya başladı. Bakanlık tarafından 30 bin 586 lira net maaşla olmak üzere kadrolu personel alımında başvurularla ilgili tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte Teftiş Başkanlığına Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı alımına dair tüm bilgiler..

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, 2022 ve 2023 KPSS’den en az seksen ve üezri puan almak, 35 yaşını doldurmamış olmak, daha önce bu sınava katılmamış ya da en fazla iki kez katılmış olmak, görevini devamlı yapmaya engel bir durumunun olmaması ile askerlikle ilişiğinin bulunmaması şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Adayların başvuru için iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği YÖK’çe onaylı üniversitelerden mezun olmak şartları var.

Kadrolu memur alımı süreci nasıl işler?

Hazine ve Maliye Bakanlığınca kadrolu memur alımında süreç 8 Aralık’a kadar devam edecektir. Başvurular online olarak e-Devlet internet sitesinden online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.