MEB Öğretmenevlerine Personel Alımı Yapacak! 5 Ünvan Başvuru

MEB Öğretmenevlerine Personel Alımı Yapacak! 5 Ünvan Başvuru

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenevlerine yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB bünyesinde “Sivas Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İktisadi İşletmesi” ile “Yamantürk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İktisadi İşletmesi” bünyesinde olmak üzere yeni ve farklı branşlarda personel alımı başvuruları açıklandı. Detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Öğretmenevleri personel alımı başvuru şartları

Resepsiyon Görevlisi alımı şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum olmamak. Emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmış olmamak. Alınacak kişinin bedenen çalışacağı için; fiziksel olarak görevini yapmasına engeli, akıl rahatsızlığı vb. sağlık sorunu olmayan. Sivas Merkez ilçesi sınırlarında ikamet etmek. Yukarıda belirtilen şartları taşıyan 20 yaşını doldurmuş 20-45 yaş aralığında adaylar başvurabilir.

Yamantürk öğretmenevi personel alımı şartları: Tercihen Çamlıhemşin ilçe sınırlarında ikamet etmek, gerek görüldüğü taktirde Rize sınırları ikametgah başvurusu değerlendirilebilecektir.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri neler?

3 Erkek, 2 Kadın Resepsiyon Görevlisi alımı için en az önlisans mezunu olmak gerekmektedir.

4 Servis Elemanı, 1 kat hizmetleri, 2 Bulaşıkçı alımı ile 1 Aşçı Yardımcısı alımı yapılacak. Mezuniyet şartı yok. Aşçı yardımcısı alımı için Aşçılık Ustalık Eğitim Belgesi (asgari 700 saatlik).

MEB öğretmenevleri personel alımı belgeleri ve başvuru süreci nasıl olacak?

Sivas öğretmenevi başvuruları: Sivas ili Öğretmenevi için personel alımında “Kimlik Belgesi Fotokopisi, İkametgah Belgesi, MEB onaylı Ön Büro Ustalık Belgesi veya Muhasebe ve Finansman Alanı Ustalık Belgesi, Sağlık Raporu, Diploma aslı, Adli Sicil Belgesi” isteniyor. Sivas Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü İktisadi İşletmesi olarak açıklandı. Adaylar 24 Mayıs 2024 dahil başvuru yapabileceklerdir.

Yamantürk öğretmenevi başvuruları: Kimlik fotokopisi, Diploma aslı ve fotokopisi, Adli sicil kaydı Mayıs 2024 tarihli olacak, İkametgah belgesi öncelik (Çamlihemşin ilçe sınırları), İşyerinde Çalışabilir Sağlık Raporu/Varsa çalışacağı alanı ile alakalı hizmet dökümü.

Başvuru Adresi: Merkez Mahallesi Osman Kurtuluş Cad. No: 13 Çamlıhemşin/Rize adresine yapılacak. Başvurular 24 Mayıs 2024 dahil yapılabilecektir.

Sivas Öğretmenevi personel alımı kılavuzu.

Yamantürk Öğretmenevi personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum