MEB Yüksek Maaşlarla KPSS Şartsız Memur Alımı Bu Pazartesi Başlıyor

MEB Yüksek Maaşlarla KPSS Şartsız Memur Alımı Bu Pazartesi Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” tarafından yeni kadrolara KPSS Şartsız Memur Alımı başvuruları alınacak. Şartları, süreci ve MEB personeli alımı detayları bu yazımızda yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çok yüksek maaşlarla olmak üzere yeni kadrolara memur alımı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü itibarıyla başlıyor. Kimler MEB personeli alımlarına başvuru yapabilir. Güncel ilanı, süreci ve tüm şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS şartı istenmektedir. Başvurularda KPSS puanı olmayan adayların değerlendirmede en az 70 puan olarak baz alınacakları belirtildi.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci

1 Yazılım (Front-End) Uzmanı Alımı için 2 katına kadar, 1 Yazılım (Asp.Net) Uzmanı Alımı için 2 katına kadar, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı Alımı için 2 katına kadar, 2 Ağ Uzmanı Alımı için 2 katına kadar, 1 Kıdemli Grafik Tasarım Uzmanı Alımı için 3 katına kadar, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı Alımı için 3 katına kadar, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı Alımı için 3 katına kadar, 13 Kıdemli Yazılım (Asp.Net) Uzmanı Alımı için 3 katına kadar olacak. 1 kat maaş 27 bin 902 TL’dir. Bu kapsamda 2 ve 3 kat maaşlar bu ilanda yer almaktadır.

Adayların mezuniyet olarak “Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik, elektronik ve haberleşme ile endüstri mühendisliği” mezunu olmak gerekiyor. Öte yandan 2 kat maaş ile şu bölüm mezunları da başvurabiliyor: Diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları.

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı süreci

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yeni bilişim personeli alımları için başvurular 4 Aralık Pazartesi “yarın” başlıyor. Adaylar 8 Aralık 2023’e kadar online olarak e-Devlet şifreleri ile başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.