Merkez Bankası 6 Branş Personel Alımı: KPSS Şartsız Online Başvuru

Merkez Bankası 6 Branş Personel Alımı: KPSS Şartsız Online Başvuru

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB personel alımı yapacak. Güncel başvuru ilanı ve KPSS şartsız başvuru tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği ilanlarda, toplam 13 kişilik boş kadro bulunuyor. Detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Merkez Bankası'nda Kariyer Fırsatı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bu iş ilanları, kamu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Farklı pozisyonlarda açık olan kadrolar, deneyimli ve yetenekli adayların başvurularını bekliyor.

Aranan Nitelikler Nelerdir?

TCMB'nin açık pozisyonları arasında şoför, teknisyen, çamaşırhane personeli, garson, temizlik personeli ve gıda destek personeli gibi çeşitli görevler yer alıyor. Garson pozisyonunda engelli personel alımı da yapılacak. Başvuruların geçici iş statüsünde değerlendirileceği ilanlarda, adaylardan en az 1 yıl deneyim sahibi olmaları bekleniyor.

Başvuru Süreci

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Özdere'deki tesislerinde çalışmak isteyen adaylar31 Ağustos 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Adaylar, belirtilen tarihlerde Özdere'de bulunan tesiste mülakata katılabilecekleri gibi, özgeçmişlerini ilgili e-posta yoluyla da gönderebilirler. Özgeçmişleri olumlu bulunan adaylara telefonla dönüş yapılacaktır.

TCMB personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.