Merkez Bankasına İşçi Alımı Yarın Başlıyor ve KPSS Şartı Aranmıyor

Merkez Bankasına İşçi Alımı Yarın Başlıyor ve KPSS Şartı Aranmıyor

Türkiye Merkez Bankası İştiraki bünyesinde 9 Farklı iş için amu Hizmet İşçisi alımı gerçekleştirilecektir. İş Başvuruları 27 Mayıs 24 tarihinde başlayacaktır.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Özdere Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesinde görev yapacak “3 Aşçı, Aşçı Birim Şefi, Aşçı Yardımcısı, Cankurtaran, 11 Garson, 2 Temizlik İşçisi, Gıda Destek işçisi, Teknisyen ve engelli garson” olmak üzere toplam 22 Kamu Hizmet İşçisi istihdam edilecektir.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Merkez Bankası bünyesinde istihdam edilecek geçici süreli çalışma yapacak 9 farklı iş için 22 İşçi alımı başvuruları 27 ile 30 Mayıs 24 tarihleri arasında yapılacaktır.

Banka İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Adaylar iş başvurularını CV (Özgeçmiş) belgesi ile birlikte belirtilen başvuru süresi içinde tamamlayabileceklerdir.

Merkez Bankası İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Adaylar için başvurulan iş için deneyimli olmak. Gıda Destek birimine başvuru yapan adayların Kara kazan yıkama konusunda deneyimli olmak. Türkiye İşçi Kurumu Nezdinde engelli işçi statüsünde kaydı olmak. Başvuru için yeterli başvuru şartlarıdır.

Merkez Bankasına İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

TC Merkez Bankası bünyesinde belirli süreli istihdam edilmek üzere 22 işçi alımı için iş başvuruları kurumun bulunduğu adrese bizzat veya başvuru kılavuzunda belirtilen mail adresine CV gönderilerek başvuru süresinde müracaatları tamamlanabilecektir. Başvurusu olumlu olan adaylara telefon ile dönüş yapılacaktır.

TC Merkez Bankası İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.