Milli Eğitim Bakanlığı 695 Memur Alımı! KPSS 2024/3 Sonuçlar Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı 695 Memur Alımı! KPSS 2024/3 Sonuçlar Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı MEB bünyesinde farklı ünvanlarda 695 kamu personeli alımı için sonuçlar bekleniyor. KPSS 2024/3 tercih sonuçlarında geri sayım başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” bünyesinde “büro personeli, inşaat mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, hemşire, diyetisyen, avukat” kadrolarına atama için başvuruların tamamlanmasından sonra sonuçlar için geri sayım başladı. Detaylar ve kadro bilgileri bu yazımızda.

MEB personel alımı yapılacak ünvanlar-kontenjanlar

490 büro personeli, 32 İnşaat, Makine, Elektrik - Elektronik, 150 Hemşire, 20 Diyetisyen ile 3 Avukat alımı ile birlikte KPSS 2024/3 tercihlerinde 695 kadro için başvuru yapıldı.

KPSS ile mülakatsız atama olacak

KPSS 2024/3 tercihleri ÖSYM’de 25 Ocak 2024 itibarıyla tamamlandı. ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi AİS’te tamamlanan başvurular sonrası bu hafta tüm kadrolar için atamalar KPSS puan üstünlüğüne göre sonuçlandırılacak ve direkt mülakatsız atama yapılacak.

KPSS 2024/3 tercih sonuçları sorgulama nasıl olacak?

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 2024/3 tercihlerinin tamamlanmasından sonra ÖSYM’de sonuçlar için geri sayım başladı. Bu hafta itibarıyla MEB 695 memur alımı sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz tüm ünvanlar taban puanları, en düşük KPSS puanları da belli olacak. Detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak takip ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum