MKE 395 Kamu İşçisi Alımı Yapacak! Başvuru İlanı Bugün Açıklandı

MKE 395 Kamu İşçisi Alımı Yapacak! Başvuru İlanı Bugün Açıklandı

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. tarafından güncel kamu işçi alımı başvuruları bugün açıklandı. Kamu personeli işçi alımına dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi “MKE A.Ş” tarafından yeni 395 KAMU İŞÇİ ALIMI duyurusu yayımlandı. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Kırıkkale tarafından yapılan açıklamada ilana dair tüm detayları hemen bulabilirsiniz.

MKE işçi alımı ünvanlar-kontenjanlar

Kimya Prosesleri Operatörü 160, Makine Teknolojileri Operatörü 165, Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı 40, Elektrik-Elektronik Bakım Çalışanı 20, Tesis Bakım Çalışanı 10. Ankara, Kırıkkale ve Çankırı Fabrikalarında istihdam edilmek üzere 395 kişilik işçi alım ilanına çıktı. İlan detaylarına Kurumumuz Açık İşler bölümünden erişim yapılabileceği bilgisine yer verildi.

3 şehirde 395 kamu işçi alımı nitelikleri

Kimya Prosesleri Operatörü 160 Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ile Meslek Yüksek Okullarının Kimya Teknolojisi alanından mezun veya en az lise mezunu olup ilgili alanda 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık Belgesine sahip olmak.

Makine Teknolojileri Operatörü 165 Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi ile Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Teknolojisi, Makine Ressamlığı, Teknik Resim (Makine), Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı ve Silah Teknikerliği bölümlerinden mezun,

Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı 40 Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Liselerinin Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, İzabe, Döküm, Hadde, Isıl İşlem ve Kaynakçılık bölümlerinden mezun veya ilgili alanda 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık Belgesine sahip olmak.

Elektrik-Elektronik Bakım Çalışanı 20 Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Liselerinin Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, İzabe, Döküm, Hadde, Isıl İşlem ve Kaynakçılık bölümlerinden mezun veya ilgili alanda 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık Belgesine sahip olmak.

Tesis Bakım Çalışanı 10 Teknik Lise/ Endüstri Meslek Lisesi/ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Meslek Yüksek Okullarının Tesisat teknolojileri bölümünden mezun veya en az lise mezunu olup ilgili alanda 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Ustalık Belgesine sahip olmak.

Makine ve Kimya Endüstrisi 395 personel alımı başvuru süreci

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim şirketi İşçi Alımı için 395 işçi alımı başladı. Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Ankara, Kırıkkale ve Çankırı illeri için İŞKUR’da başladı. Adaylar başvurularını 19-28 Mart 2024 tarihine kadar İŞKUR internet sayfasından, ALO 170 nolu hattan ve İŞKUR hizmet birimlerinden yapabileceklerdir. İş İlan No (00008161176), İş İlan No (00008161320), İş İlan No (00008161358), İş İlan No (00008161442), İş İlan No (00008161461).

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum