MSB En Az İlköğretim 16.000 Askeri Personel Alımı! 2023/4 Başvuruları

MSB En Az İlköğretim 16.000 Askeri Personel Alımı! 2023/4 Başvuruları

Milli Savunma Bakanlığı 16.000 sözleşmeli er alımı kapsamında 2023/4 başvuruları başladı. En az ilköğretim askeri personel alımı bu yazımızda.

Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2023 yılı (2023/4 dönem) sözleşmeli er başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Sözleşmeli er alımları kapsamında başvurular alınmaya başladı. İşte detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

MSB 16.000 askeri personel alımı

MSB 2023 yılı kamu personeli alımı başvuruları kapsamında 3. Başvurular alınmaya başladı. Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılında Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı adına 2023 yılı 16.000 sözleşmeli er alımları kapsamında 2023/4 başvuru şartları şekildedir:

MSB askeri personel alımı şartları nelerdir?

Türk vatandaşı ve erkek olmak, en az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan, müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 25 yaşını bitirmemiş olmak, askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2023 tarihi itibariyle 20 yaşından gün almış ve 25 yaşını bitirmemiş olmak gerekiyor. Diğer tüm şartlara da hemen aşağıdaki kılavuzdan erişim sağlayabilirsiniz.

Sözleşmeli er alımı başvuruları nasıl olacak?

Sözleşmeli er alımlarında başvurular MSB Personel Temin internet sitesinden online olacak. Adaylar eğer askerde ise çevrimiçi başvurularını yaptıktan sonra başvuru sayfasının çıktısını alarak kıta özlük dosyalarının muhafaza edildiği ilk amirine müracaat edeceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.