Mülakatsız Güncel Memur Personel Alımları! KPSS Taban Puansız Başvuru

Mülakatsız Güncel Memur Personel Alımları! KPSS Taban Puansız Başvuru

Mülakatsız olmak üzere güncel memur personel alımı başvuruları alınıyor. KPSS taban puan şartı olmadan başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu personel seçme sınavı KPSS puan şartı olmadan üniversite personeli alımı başvuruları alınıyor. Sağlık Bilimleri Üniversitesine mülakatsız sözleşmeli kamu memur atama başvuru süreci, şartlar ve KPSS ile direkt atama tüm detaylarını bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Memur personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmaması şartları var.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel atama başvuru nitelikleri nelerdir?

2 Büro Personeli alımı için Lisans mezunu olmak, 1 Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı için lise ve dengi okul mezunu olmak, 2 Destek Personeli “Temizlik” “Erkek” alımı için lise ve dengi okul mezunu olmak, 1 Destek Personeli “ Temizlik” “Kadın” alımı için lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi SBÜ personel alımları için başvuru iş ve işlemleri online olarak 11 Ağustos’a kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.