OGM Personel Alımı İçin TBMM'de Müjde Bekleniyor! 26.832 Kadro Var

OGM Personel Alımı İçin TBMM'de Müjde Bekleniyor! 26.832 Kadro Var

Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı bütçe görüşmeleri haftaya başlayacak. KPSS adaylarının talepleri Tarıma atamaların yanı sıra özellikle de OGM'deki boş kadrolara memur alımı yapılması.

Tarım ve Orman Bakanlığı için TBMM'de 2024 yılı bütçe görüşmeleri haftaya başlıyor. Özellikle Tarımın yanı sıra Orman Genel Müdürlüğü için atama bekleyen KPSS adaylarının talep ve beklentilerini KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda gündeme getirdik.

Tarım Bakanlığı bütçe görüşmeleri başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde TBMM'de 2024 yılı için bütçe görüşmeleri 13 Kasım 2023 Pazartesi yapılacak. Özellikle OGM'deki boş kadrolar için adaylar atamalara dair kontenjan müjdesi bekliyor.

OGM'de 26.832 boş kadro var

Bilindiği üzere hali hazırda Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında 26 bin 832 boş kadro olduğu bu yılın başlarında açıklanmıştı. Buna istinaden de 26 bin 832 boş kadro için TBMM bütçe görüşmelerinde bir müjde gelmesi en büyük beklenti. Geçtiğimiz yılın idari faaliyet raporunca gündeme gelen boş kadrolara atama için tam zamanı.

KPSS adaylarının talepleri

KPSS adayları OGM müjdesinin verilmesinin yanı sıra özellikle yaş şartı ile ilgili de esneklik uygulanmasını bekliyor. Öte yandan KPSS puan şartının da daha aşağıya alınması yönünde önemli talepleri de bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum