Orman Genel Müdürlüğü 1.377 Sözleşmeli Memur Alımı Duyuruları Yayımlandı

Orman Genel Müdürlüğü 1.377 Sözleşmeli Memur Alımı Duyuruları Yayımlandı

Orman Genel Müdürlüğü OGM tarafından 1.128 orman muhafaza memuru alımı ile 249 orman mühendisi alımı nihai sınav sonuçları açıklandı. Detaylar ve duyurular bu yazımızda.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Orman Genel Müdürlüğü OGM namına 1.377 kamu personeli alımı kapsamında nihai sınav sonuçları açıklandı. OGM’de yayımlamam 2 duyuruda 2023 yılı 1128 adet sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı nihai sınav sonuçları ve tercih işlemleri ile 249 adet sözleşmeli mühendis (orman mühendisi) alımı nihai sınav sonuçları ve tercih işlemlerine dair detaylar açıklandı.

1.128 orman muhafaza memuru alımı tercihleri

1128 Adet Sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru Alımı kapsamında sözlü ve uygulama sınav sonucu adaylar için tercihler bugün başladı. Asil olarak tercih yapmaya hak kazananlar 21 Haziran 2023 - 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü “Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” internet sitesinden tercihlerini yapabileceklerdir. Hemen haberimizin en sonunda tercih yapılacak birimleri bulabilirsiniz.

249 orman mühendisi alımı tercihleri

OGM’ye 249 orman mühendisi alımı kapsamında sözlü ve uygulama sınav sonucu tercihler bugün başladı. Asil olarak tercih yapmaya hak kazananlar 21 Haziran – 3 Temmuz tarihlerinde başvuru yapılan internet adresinde tercihlerini yapabileceklerdir.

OGM personel alımı sonuçları ve tercih listeleri

1128 orman muhafaza memuru sonuçları ile orman muhafaza memuru tercih edilebilecek birim listesi yayımlandı. Aynı kapsamında 249 orman mühendisi alımı sonuçları ile tercih edilecek birim listeleri yayımlandı. İşte duyuru tam metinleri ve listelere dair dokümanlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum