Orman Genel Müdürlüğü 1377 Memur Alımı Duyuruları Yayımlandı! Tercih Sonuçları

Orman Genel Müdürlüğü 1377 Memur Alımı Duyuruları Yayımlandı! Tercih Sonuçları

2023 Yılı 1128 Adet Sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru Alımı Tercih Sonuçları ile 249 Adet Sözleşmeli Mühendis (Orman Mühendisi) Alımı Tercih Sonuçlarına İlişkin İlan açıklandı. Detaylar bu yazımızda.

Orman Genel Müdürlüğü taşra birimlerinde 1128 adet orman muhafaza memuru alımı ile 249 sözleşmeli mühendis “orman mühendisi” alımlarına ilişkin Sözlü ve Uygulamalı Sınava katılmaya hak kazanan adayların sınavları gerçekleştirmiş ve Asil olarak tercih yapmaya hak kazanan adaylar tercihlerini yapmıştı.

OGM 1.377 sözleşmeli personel alımı tercih sonuçları

OGM memur alımları kapsamında OMM ve Orman Mühendisi kadroları için tercih sonuçlarına da haberimizin en altından direkt erişebilirsiniz. Ayrıca tercih sonuçlarınızı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısından da hemen öğrenebilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru tarihleri

Tercih sonucu yerleştirilmesi yapılan adaylar 10-24 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerekli birlikte yerleştirildikleri Bölge Müdürlüğünün Personel Şube Müdürlüğüne bizzat kendileri teslim etmeleri gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru belgeleri

Nüfus Cüzdanı Sureti, Cumhuriyet Savcılığı İyi Hal Belgesi, Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi, İlgili KPSS Puanını Gösteren Sınav Sonuç Belgesi, Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylı Sureti, 2 Adet Vesikalık Fotoğraf, Sağlık Kurulu Raporu isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.