Ortalama 48.000 Lira Maaşla Kamu Personeli Alımı Online Başvuruları

Ortalama 48.000 Lira Maaşla Kamu Personeli Alımı Online Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde 32 bin lira, 48 bin lira ve 64 bin lira olmak üzere maaşlarla yeni kamu personeli alımı başvuruları devam ediyor. İşte süreç ve tüm şartlar.

Kamu üniversitesine güncel memur personel alımı başvuruları devam ediyor. KPSS şartsız olmak üzere online olarak ortalama 48.000 lira maaş verilecek. Marmara Üniversitesine güncel kamu personeli alımı tüm detaylarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı mezuniyetler

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliği mezunları 2 kat maaş kısıtlaması olmadan, bu bölüm mezunları da sadece 2 kat maaş şartı ile başvurabilir: diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, mezunları başvurabilir.

Marmara Üniversitesi memur alımı unvanlar-maaşlar

1 Sistem Yöneticisi 4 katına kadar, 1 Veri Tabanı Yöneticisi 3 katına kadar, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı 3 katına kadar, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı 2 katına kadar olmak üzere personel alımları yapılacak. 1 kat maaş ortalama 16 bin liradır. Bu ilanda ise 2, 3 ve 4 kat maaşlar yer almaktadır. 2023 Temmuz maaş zammı kadar tekrar artış gelecektir.

Sözleşmeli memur alımı şartları ve süreci

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak ve askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Adaylardan KPSS şartı istenmiyor. KPSS puanı olmayan tüm adaylar 70 olarak değerlendirmede baz alınacaktır. Adaylar başvurularını ise 19 Haziran 2023’e kadar yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.