Part Time - Full Time Güncel 152 Personel Alımı! Başvuru Ekranı

Part Time - Full Time Güncel 152 Personel Alımı! Başvuru Ekranı

İstanbul Personel Yönetim A.Ş. “İSPER A.Ş.” tarafından güncel 152 yeni personel alımı açıklandı. Başvurulara dair süreci, şartları bu yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul Personel Yönetim A.Ş. tarafından güncel iş ilanı açıklandı. 20 Part - Time Öğretmen / Usta Öğretici, 50 Part - Time Öğretmen / Usta Öğretici, 50 Part - Time Öğretmen / Usta Öğretici, 30 Part- Time Öğretmen / Usta Öğretici, 2 Full - Time Öğretmen / Usta Öğretici alımı olmak üzere 152 kadro var. İSPER personel alımı başvuru süreci ve tüm detayların yer aldığı yazımız.

2 Full - Time Öğretmen / Usta Öğretici

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Çocuk gelişimi ve eğitimi, Dil eğitimleri; Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzel Sanatlar, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda, Tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Özel Öğretim( Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı), Robotik ve inovasyon uzmanlığı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Turizm ve Otelcillik, Yönetim ve Hizmet (Adli Kalem işleri, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği, Danışma Görevlisi, Emlak Danışmanlığı, Parekende Yönetimi, Satış Görevlisi, Yönetici Asistanı Hızlı Klavye Teknikleri, Hasta Kabul işlemleri branşlarında), El Sanatları, Müzik .Sanat ve Tasarım, Ziraat Bölümü, Örgü ve işleme Sanatları, Ayakkabı ve Saraciye Bölümlerinden Lisans ve önlisans mezunları başvurabilir. Bu sayılan branşlarda lisans mezunu veya önlisans mezunu adaylar başvurabilir.

30 Part- Time Öğretmen / Usta Öğretici

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Ahşap Tasarımı ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Dil Eğitimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Görsel İletişim ve Grafik Tasarımı, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, İngilizce, Mesleki İngilizce, (Muhasebe Finansman ve Dış Ticaret Ofis Hizmetleri Genel iş İngilizcesi), Kişisel Gelişim (Diksiyon, Kişisel Gelişim Motivaston yönetimi, Liderlik eğitimi, Stres yönetimi, Etkili ve Hızlı okuma, Senaryo yazarlığı) (Şiir, Yazarlık Atölyesi) ve Eğitim, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Örgü ve İşleme Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Teknik Tasarım, Tekstil Tasarımı, Yönetim ve Hizmet, Ziraat Bölümlerinden Yüksek Lisans mezunları başvurabilir. Bu sayılan branşlarda Yüksek Lisans mezunu ve 2 yıl deneyimli adaylar başvurabilir.

50 Part- Time Öğretmen / Usta Öğretici

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Ahşap Tasarımı ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Dil Eğitimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Görsel iletişim ve Grafik Tasarımı, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, İngilizce, Mesleki İngilizce, (Muhasebe Finansman ve Dış Ticaret Ofis Hizmetleri Genel iş İngilizcesi), Kişisel Gelişim (Diksiyon, Kişisel Gelişim Motivaston yönetimi, Liderlik eğitimi, Stres yönetimi, Etkili ve Hızlı okuma, Senaryo yazarlığı) (Şiir, Yazarlık Atölyesi) ve Eğitim, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Örgü ve İşleme Sanatları Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Teknik Tasarım, Tekstil Tasarımı, Yönetim ve Hizmet, Ziraat Bölümlerinden Yüksek Lisans veya Lisans mezunları başvurabilir. Bu sayılan branşlarda Yüksek Lisans mezunu veya Lisans mezunu ve 2 yıl deneyimli adaylar başvurabilir.

50 Part- Time Öğretmen / Usta Öğretici

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Çocuk gelişimi ve eğitimi, Dil eğitimleri; Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzel Sanatlar, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda, Tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Özel Öğretim( Türk işaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı), Robotik ve inovasyon uzmanlığı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Turizm ve Otelcilik, Yönetim ve Hizmet (Adli Kalem işleri, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği, Danışma Görevlisi, Emlak Danışmanlığı, Parekende Yönetimi, Satış Görevlisi, Yönetici Asistanı Hızlı Klavye Teknikleri, Hasta Kabul işlemleri branşlarında), El Sanatları, Müzik Sanat ve Tasarım, Ziraat Bölümü, Örgü ve işleme Sanatları, Ayakkabı ve Saraciye Bölümlerinden Lisans ve önlisans mezunları başvurabilir. Bu sayılan branşlarda lisans mezunu veya önlisans mezunu adaylar başvurabilir.

20 Part- Time Öğretmen / Usta Öğretici

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Ahşap Tasarımı ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Dil Eğitimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Görsel İletişim ve Grafik Tasarımı, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, İngilizce, Mesleki İngilizce, (Muhasebe Finasnman ve Dış Ticaret Ofis Hizmetleri Genel iş İngilizcesi), Kişisel Gelişim (Diksiyon, Kişisel Gelişim Motivaston yönetimi, Liderlik eğitimi, Stres yönetimi, Etkili ve Hızlı okuma, Senaryo yazarlığı) (Şiir, Yazarlık Atölyesi) ve Eğitim, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Örgü ve işleme Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Teknik Tasarım, Tekstil Tasarımı, Yönetim ve Hizmet Ziraat Bölümlerinden mesleki lise mezunu ve 2 yıl sektör veya Usta Öğreticilik deneyimi olan veya alanında usta öğreticilik belgesine sahip ve 2 yıl sektör ve Usta Öğreticilik deneyimi olan adaylar başvurabilir. Bu sayılan branşlarda mesleki lise mezunu ve 2 yıl sektör veya Usta Öğreticilik deneyimi olan veya alanında usta öğreticilik belgesine sahip ve 2 yıl sektör ve Usta Öğreticilik deneyimi olan adaylar başvurabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum