Roketsan 3 Yeni İş İlanı Başvuru Ekranı Açıldı! KPSS Şartsız Güncel Süreç

Roketsan 3 Yeni İş İlanı Başvuru Ekranı Açıldı! KPSS Şartsız Güncel Süreç

ROKETSAN’a yeni personel alımları yapılacak. ROKETSAN’da çalışmak işçi iş ilanı başvurularına dair detayları ve tüm başvuru sürecini bu haberimizde hazırladık. İşte tüm gerekli bilgiler.

Roketsan “Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)” için roket ve füze ihtiyaçlarının karşılanması noktasında ülkemizde önemli rol üstlenmektedir. 1988’de kurulan ROKETSAN için yeni iş ilanlarına başvurular açıklandı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. Donanım Tasarım Mühendisi Sözleşme Mühendisi, Gömülü Yazılım Mühendisi alımlarına dair tüm bilgiler.

Gömülü Yazılım Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Elektrik-Elektronik, Elektronik-Haberleşme veya Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun, en az 5 yıl gömülü yazılım tasarım üzerine çalışmış, elektronik donanım ve yazılım tasarım süreçleri konusunda tecrübeli, tercihen yazılım geliştirme ve yaşam döngüsüyle ilgili olan standartlar hakkında bilgi sahibi ve diğer özel şartlara haiz adaylar başvurabilir.

Sözleşme Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin; Elektrik/Elektronik, Makine, Havacılık/Uzay, Metalurji/Malzeme, Endüstri, Fizik, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, etkili iletişim becerilerine sahip olan, ikna ve müzakere becerilerine sahip olan, seyahat engeli olmayan, askerliğini yapmış olan, ileri düzeyde İngilizce bilen, Microsoft Office yazılımlarını ileri düzeyde kullanabilen ve diğer özel şartlara haiz adaylar başvurabilir.

Donanım Tasarım Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Elektrik-Elektronik veya Elektronik-Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun, e az 5 yıl elektronik donanım tasarım üzerine çalışmış, Elektronik kart geliştirme yazılımlarıyla tasarımlar yapmış ve doğrulamış, iletişime ve ekip çalışmasına açık olmak üzere adaylar başvuru yapabilir.

ROKETSAN personel alımı başvuruları

Roketsan tarafından günce yeni iş ilanlarına başvurular Mayıs ayı itibarıyla yapılabilecektir. Adaylar online olarak başvuru iş ve işlemlerini yapabilir.

Roketsan personel alımı iş ilanı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.