Sağlık Bakanlığı 1468 Kamu İşçi Alımı! Yeni Duyuru Yayımlandı: Atamalar

Sağlık Bakanlığı 1468 Kamu İşçi Alımı! Yeni Duyuru Yayımlandı: Atamalar

Sağlık Bakanlığı tarafından Bin 468 kamu işçi alımı kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Atamalara dair süreç ve belgeler yayımlandı. İşte detayları hazırladığımız yazımız.

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından2022 yılı eski hükümlü/tmy statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) yedek alımı göreve başlama işlemleri hakkında duyuru yayımlandı.

1.468 kamu işçi alımı

Bakanlık Merkez ve Taşra teşkilatı için 1.468 kadro için 12.01.2023 tarihinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmişti. Atamalara dair belgeler ve süreç de yayımlandı.

Sağlık işçi alımı atama başvuru süreci

Taşra Teşkilatına yedek olarak yerleşenlerin atamaya esas belgeleri 31 Temmuz 2024 tarihine kadar yerleşmeye hak kazandıkları il sağlık müdürlüklerince alınacaktır. Başvurular, şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı atama belgeleri

1.468 eski hükümlü/tmy sürekli işçi(temizlik göevlisi) alımı kurasında yedek olarak yerleşenlerden istenen belgeler şu şekildedir:

Açıktan Atama Başvuru Formu, askerlikle ilişiği olup olmadığına dair belge, sağlık raporu- Adli Sicil/Arşiv Kaydı Belgesi, eski hükümlü belgesi, Mal Bildirimi Formu, Öğrenim durumuna ait belge, Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi.

Sağlık Bakanlığı 1.468 işçi alımı atama duyurusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum