Sağlık Bakanlığı 241 Kamu Personel Alımı! Türkiye Geneli ve 22 Şehir

Sağlık Bakanlığı 241 Kamu Personel Alımı! Türkiye Geneli ve 22 Şehir

Sağlık Bakanlığı bünyesinde iki farklı ilanda daimi işçi alımları ve kadrolu memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Kimler başvuru yapabilir? İşte işçi memur alımlarına dair tüm detaylar.

Sağlık Bakanlığı 216 işçi alımı ile kadrolu 25 memur alımı başvuruları sona eriyor. Memur-işçi alımları başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm detayları KAMU PERSONELİ alımı olarak bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 216 işçi alımı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 216 kamu işçi alımı başvuruları alınıyor. Sinop 1, Sakarya 7, Muğla 4, Kastamonu 4, Kilis 5, Mardin 7, Samsun 8, Sivas 1, Bilecik 1, Burdur 4, Erzurum 6, Gümüşhane 3, Hakkari 1, Hatay 8, Kars 3, Kırklareli 1, Kütahya 2, Malatya 9, Ardahan 1, Çanakkale 9, Denizli 1, İstanbul 130 kadro var. Başvuru için en az ilkokul mezunu olmak yeterli. Adaylar 6 Kasım'a kadar İŞKUR'da başvurularını yapabileceklerdir. Gerekli diğer tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/216-saglik-iscisi-alimi-bugun-aciklandi-kpss-sartsiz-basvuru-basladi-1861h

Sağlık Bakanlığı 25 memur alımı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolu 25 memur alımı yapılacak. Başvurularda 5, 7 ve 9. derece kadrolar var. Adayların 8 farklı alandan başvuru yapabileceği kadrolu sağlık uzman yardımcısı alımı için başvurular 7 Kasım 2023 tarihine kadar sürecektir. Gerekli tüm diğer bilgileri ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/saglik-bakanligi-kadrolu-memur-alimi-bugun-aciklandi-basvuru-ekrani-1863h

Memur-işçi alımları başvuru süreci

Sağlık Bakanlığı iki farklı ilan için başvurular devam ediyor. Adaylar Sağlık işçisi alımları için 6 Kasım’a kadar İŞKUR üzerinden online olarak, ALO 170 nolu hattan ve İŞKUR hizmet birimlerinden başvuru yapabilirler. 25 memur alımı başvuruları ise online olarak e-Devlet’ten Sağlık Bakanlığı kariyer kapısı internet adresinden 7 Kasım 2023 dahil olmak üzere yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum