Sağlık Bakanlığı 8.000 Kamu İşçi Alımı Online Başvuru Sona Eriyor

Sağlık Bakanlığı 8.000 Kamu İşçi Alımı Online Başvuru Sona Eriyor

Sağlık Bakanlığı tarafından kadrolu kamu işçi personel alımı başvuruları kapsamında 8 bin kontenjan için süreç tamamlanıyor. 12 farklı unvan başvuru ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı 12 farklı ünvanda olmak üzere 8.000 kamu işçisi alımı yapıyor. Başvuru için tüm detayları, süreci ve şartları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık. İşte başvuruları tamamlanacak 8 BİN sağlık işçisi alımına dair tüm detaylar.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı ünvanlar-kontenjanlar

3550 Temizlik Görevlisi, 3250 Güvenlik Görevlisi, 600 Klinik Destek Elemanı, 144 Elektrikçi (Genel), 143 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 127 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 84 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 64 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 32 Marangoz, 2 Oto Bakım Onarımcısı Otomotiv Mekanikcisi, 2 Oto Elektrikçisi, 2 Otomotiv Kaportacısı alımı yapılıyor.

Kamu işçi alımı başvuru genel koşulları

Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak 40 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak şartları var.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı alımı kadrosu için liselerin bilişim teknolojileri alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanımı, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri önlisans.

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı alımı kadrosu için liselerin biyomedikal cihaz teknolojileri alanı ve dallarından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans biyomedikal cihaz teknolojisi önlisans programından veya dengi programdan mezun olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için en az 5 yıllık ilkokul (yetişkinler II. kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil).

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız) alımı kadrosu için 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun gereğince geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir.) engelli veya eski hükümlü olmamak. En az ortaöğretim (lise ve dengi), en fazla lisans.

Marangoz alımı kadrosu için liselerin ahşap teknolojisi alanı ve dalları veya mobilya ve iç mekan tasarımı alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans ağaç işleri veya mobilya ve dekorasyon önlisans.

Klinik Destek Elemanı (Hastane) alımı kadrosu için ortaöğretim kurumlarının sağlık hizmetleri alanı - hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği dalının birinden mezun olmak.

İnşaat Boyacısı/Boyacı alımı kadrosu için liselerin inşaat teknolojisi alanı ve dalları veya ahşap teknolojisi alanı - ahşap yapı (doğramacılık) dalından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans boya teknolojisi, inşaat ve sanayi boya uygulama teknolojisi, boya ve izolasyon uygulama teknikleri, yalıtım teknolojisi, yapı yalıtım teknolojisi önlisans.

Elektrikçi (Genel) alımı kadrosu için Liselerin elektrik-elektronik teknolojisi alanı ve dallarının birinden veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanının endüstriyel elektronik dalından veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanının endüstriyel kontrol dalından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans elektrik teknolojisi, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, endüstriyel elektronik, elektronik teknolojisi, elektrik ve elektronik teknolojisi, elektrik-elektronik teknikerliği önlisans.

Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı kadrosu için Liselerin tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans yapı donatım teknolojisi, sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, yapı tesisat teknolojisi, yapı inşaat, doğalgaz, ısıtma ve sıhhi tesisat teknolojisi, sıhhi tesisat ve doğalgaz, doğalgaz ve ısıtma, doğal gaz ve ısıtma, doğalgaz ve boru hatları teknolojisi, gaz ve tesisatı teknolojisi, doğalgaz ve tesisatı teknolojisi önlisans.

Oto Elektrikçisi alımı için Liselerin motorlu araçlar teknolojisi alanının otomotiv elektromekanik dalından mezun olmak veya önlisans otomotiv tasarım ve imalat, otomotiv satış sonrası hizmet, motor, otomotiv, motor otomotiv, otomotiv endüstrisi, oto motor teknolojileri, oto elektrik-elektronik, otomotiv tamir ve bakım, otomotiv teknolojisi önlisans.

Otomotiv Kaportacısı alımı kadrosu için Liselerin motorlu araçlar teknolojisi alanı ve otomotiv elektromekanik; otomotiv gövde; otomotiv boya; iş makineleri dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak. Veya önlisans oto boya karoseri doğrultma teknikerliği, oto boya ve karoseri, otomotiv gövde ve yüzey işlem teknolojileri önlisans.

Oto Bakım-Onarımcısı (Otomotiv Mekanikcisi) alımı kadrosu için liselerin motorlu araçlar teknolojisi alanı motor dalı veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans otomotiv tasarım ve imalat, otomotiv satış sonrası hizmet, motor, otomotiv, motor otomotiv, otomotiv endüstrisi, oto motor teknolojileri, oto elektrik-elektronik, otomotiv tamir ve bakım, otomotiv teknolojisi önlisans.

8.000 sağlık işçisi alımı başvuru süreci

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 12 farklı ünvanda 8.000 sağlık işçisi alımı için başvurular online olarak 27 Şubat 2024 dahil yapılabilecektir. Başvurular sadece çevrimiçi olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.