Sağlık Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı! Türkiye Geneli Başvuru Ekranı

Sağlık Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı! Türkiye Geneli Başvuru Ekranı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kadrolu güncel memur alımı online başvuruları alınıyor. Adaylar Türkiye geneli ikamet şartsız başvuru yapabiliyor. İşte detayların yer aldığı yazımız.

Sağlık Bakanlığında GÜNCEL kamu memur alımı başvuruları alınıyor. Süreci tamamlanacak KADROLU memur alımında başvuruları, şartları ve tüm gerekli bilgileri bu yazımızda hazırladık. Bakanlık 17 müfettiş yardımcısı alımı sözlü sınavla mülakatlı olacak. İşte tüm detayları bulacağınız haberimiz.

Kamu memur alımı başvuru şartları

Adayların Sağlık Bakanlığı memur alımlarına başvuru yapabilmesi için devlet memurları kanununda yer alan şartlara haiz olması, askerlikle ilişiği olmaması, T.C. vatandaşı olması, 35 yaşını doldurmamış olması ve KPSS’den en az 80 ve üzeri puanının bulunması gerekiyor.

Kadrolu personel alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin “iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden” mezun olması gerekiyor.

Sağlık Bakanlığı memur alımı süreci nasıl işler?

Sağlık Bakanlığı için kadrolu memur alımı başvuru iş ve işlemleri 28 Aralık 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar başvurularını online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum