Sağlık Bakanlığı Yeni Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı! Kadrolu

Sağlık Bakanlığı Yeni Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı! Kadrolu

Sağlık Bakanlığı tarafından güncel kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Süreç, şartlar ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detayların yer aldığı yazımız.

Sağlık Bakanlığınca KADROLU statüde olmak üzere yeni memur alımı başvuruları 18 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Kamu personel alımı başvuruları kapsamında müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Yapılacak sözlü sınavlar 17 kadroya atama süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS’den en az 80 puan almak, adli sicili yönünden müfettişliğe engel hali bulunmamak, sağlık durumu bakımından yurdun her yerinde görev ve yolculuk yapmaya elverişli olmak şartları var.

Kadrolu memur alımı başvuru koşulları nelerdir?

Başvuru için adayların iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden mezun olmak şartları var. Başvuru için adayların müfettişlik niteliğine haiz olması gerekiyor.

Kamu memur alımı süreci nasıl olacak?

Başvuru için adaylar Sağlık Bakanlığı memur alımı başvurularını 18 Aralık 2023 tarihi itibarıyla yapabileceklerdir. Adaylar 28 Aralık 2023’e kadar e-Devlet kariyer kapısı internet adresinden online olarak iş ve işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum