Sayıştay’a Yeni Memur Alımı Başvuruları Bugün Başladı! Başvuru Ekranı Açıldı

Sayıştay’a Yeni Memur Alımı Başvuruları Bugün Başladı! Başvuru Ekranı Açıldı

Sayıştay Başkanlığı bünyesinde sözleşmeli 4/B kamu personeli alımı başvuruları bugün başladı. ÖSYM’de başvuru ekranı açıldı. Sürece dair tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM’de yeni Sayıştay personeli alımı başvuruları açıklandı. Sayıştay Başkanlığı için 25 denetçi yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular, süreç ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Sayıştay memur alımı başvuru mezuniyet-genel şartları

25 denetçi yardımcısı alımı için Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olmak gerekmektedir. Bu kapsamda adayların devlet memurları kanununda yer alan hususlara haiz olması gerekmektedir. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir.

Kamu personeli alımı başvuru süreci

Sayıştay Başkanlığı bünyesinde 4/B sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru iş ve işlemleri 19 Temmuz itibarıyla başladı. Adaylar başvurularını 25 Temmuz’a kadar yapabileceklerdir. Hemen bu kılavuzdan ilgili ekrana ve tüm diğer hususlara erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.