Şeker Fabrikalarına 115 İşçi Alımı Açıklandı! Branşlar-Kontenjanlar

Şeker Fabrikalarına 115 İşçi Alımı Açıklandı! Branşlar-Kontenjanlar

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı. Türkşeker’e 115 yeni işçi alımı yapılacak. Başvuru detaylarını ve kontenjanları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı yapılacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan açıklamada 115 işçi alımına dair kontenjanlar da belirtildi.

Şeker Fabrikaları işçi alımı kontenjanları

22 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni, 19 Makine Teknisyeni, 19 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 18 Elektrik Teknisyeni, 14 Makine Bakım Onarım Teknisyeni, 4 Montaj-Kaynak İşçisi, 4 Torna Freze ve CNC İşçisi, 3 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni, 3 Döküm Teknisyeni, 3 Atölye İşçisi, 2 Kalite Kontrol İşçisi, 2 Vinç Operatörü, 1 Talaşlı İmalat Teknikeri, 1 Talaşlı İmalat Teknisyeni.

Türkşeker işçi alımı yapılacak branşlar

Mekaniker Buhar Kazanları, Makine, Metal Teknolojisi, Elektrik, Makine Bakım Onarım, Endüstriyel Otomasyon, Döküm, Talaşlı İmalat teknisyeni alımları; Montaj-Kaynak, Torna Freze ve CNC, Atölye, Kalite Kontrol işçisi alımları; Vinç Operatör; Talaşlı İmalat Teknikeri alımı yapılacak.

İşçi alımı süreci alımı ne zaman olacak?

Türkşeker bünyesinde şeker fabrikalarına işçi alımları başvuruları İŞKUR’da alınacak. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinden 06 Kasım 2023 tarihinde başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.