SGK Kadrolu 100 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Pazartesi Başlayacak

SGK Kadrolu 100 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Pazartesi Başlayacak

Sosyal Güvenlik Kurumu’na 100 kadrolu memur alımı başvuruları 25 Aralık 2023 itibarıyla başlayacak. Online başvuru süreci, kimlerin başvuru yapabileceğine dair tüm bilgiler bu yazımızda.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 100 KAMU PERSONELİ ALIMI yarın başlıyor. 25 Aralık 2023 Pazartesi itibarıyla adaylar başvurularını yapabileceklerdir. SGK’nın İstanbul birimi için Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı kadrolu sınıfına 100 yeni Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımı yapılacak. İşte sürece dair tüm detayları bulabileceğiniz haberimiz.

Memur alımı başvuru genel koşulları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, 35 yaşını doldurmamış olması, askerlikle ilişiğinin olmaması ile KPSS’den en az 70 ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir.

SGK personel alımı mezuniyet şartları nelerdir?

100 yeni Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımında başvuruda adayların “hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul ya da bu fakültelerin sosyal hizmetler bölümlerinden” ya da YÖK denkliği olan yabancı üniversitelerden mezun olmak şartları aranıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu memuru alım başvuruları nasıl olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 100 yeni memur alımında süreç 25 Aralık 2023 Pazartesi itibarıyla başlayacak. Adaylar 5 Ocak 2024 tarihine kadar online başvuru yapabilecektir. Başvurular ise e-Devlet şifreleri ile SGK kariyer kamu işe alım kariyer kapısı internet adresinden olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.