Son Dakika! Bakan Bolat 1.500 Yeni Memur Alımı Tarihini Açıkladı

Son Dakika! Bakan Bolat 1.500 Yeni Memur Alımı Tarihini Açıkladı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından bugün son dakika bir açıklama ile 1.500 yeni memur alımı için tarih de verildi. Bakan Bolat'ın açıklamaları ve detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığına Bin 500 yeni kamu personeli alımı yapılacak. Adaylar geçtiğimiz günlerde açıklanan 1.500 yeni Ticaret Bakanlığı memur alımı için süreci beklerden Bakan'dan açıklama geldi. İzinlerin de çıktığını belirten Bakan sürecin başlatılacağını belirtti.

81 şehirde 1.500 yeni memur alımı

Ticaret Bakanı Bolat açıklamasında Türkiye sathında mevcut denetim kadrolarının yanına ilave yapılacağını belirtti. Bu kapsamda 81 şehirde 1.500 memur alımı sonucu piyasa denetimleri daha da sıkılaşacak.

Ticaret Bakanlığı memur alımı süreci

Bolat 1.500 yeni memur alımı için bu ay içinde alımların gerçekleştirileceği müjdesini de verdi. Bu kapsamda EKİM ayı itibarıyla başvurular başlayacak. Resmi Gazetede yayımlanmasıyla birlikte ilan başvuru tam tarihleri de belli olacak. Kısa süre içerisinde başlayacak başvurulara dair KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gerekli tüm detayları takip ediyoruz.

KPSS adaylarının talepleri nelerdir?

Öte yandan KPSS adayları başvuru sürecine girilmeden özellikle kamuda 35 yaş şartının esnetilmesini de bekliyor. Öte yandan KPSS puanının 50 veya KPSS taban puansız ve mülakatsız olarak yapılmasını da beklemekte. Sizler de hemen bu haberimize YORUM ve GÖRÜŞLERİNİZİ yazabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum