Son Dakika! Bakan'dan 68 Bin Personel Alımı Açıklaması Geldi

Son Dakika! Bakan'dan 68 Bin Personel Alımı Açıklaması Geldi

Yüzbinlerce KPSS adayının beklediği atama haberine dair detaylar bugün Bakan tarafından açıklandı. Atama için tarih de verildi. Detayları bu haberimizde hemen bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den 68 bin personel ihtiyacı kapsamında öğretmen açığına dair detaylara değinildi. Sürekli olarak güncellenen ve değişen ihtiyaç listesine dair olarak yeni atama için de tarih verdi. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Ekim ayında öğretmen alımı sayısı ilan edilecek

Milli Eğitim Bakanlığının 68 bin öğretmen ihtiyacı olduğunu belirten Bakan Tekin Ekim ayında da alınacak öğretmen sayısının ilan edileceği belirtildi. Özellikle branşlar bazında yenilikler olacağı ve yabancı dil eğitiminde ihtiyacın olacağı belirtildi.

Yeni personel atamaları Şubat 2024'te

Öğretmen ataması için de tarih veren Bakan Tekin Şubat ayını işaret etti. Branşlara dair alınacak öğretmen sayılarının belirlenmesinden sonra Şubat 2024 itibarıyla yeni öğretmenlerin MEB'e dahil edileceğini belirtti.

Branşlar bazında öğretmen alımlarına dair kontenjan dağılımları açıklanmadan ve kadrolar belli olmadan önce sizler de talep, görüş ve yorumlarınızı bu yazımıza hemen iletebilirsiniz. 68 bin kadronun tamamına atama isteyen adaylar öte yandan en az 100.000 yeni öğretmen ataması yapılmasında da ısrarcı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum