Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 2023 Yılı Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK 2023 Yılı Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya 2023 yılı kadrolu yeni memur alımı başvuruları alınacak. SGK kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK bünyesinde KADROLU memur alımı başvuruları alınacak. SGK’ya müfettiş yardımcısı alımları kapsamında 25 kadro var. Başvurular, şartlar ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte gerekli başvuru tüm hususlarının yer aldığı haberimiz.

Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, 35 yaşını doldurmamış olması, KPSSP48 puan türünden 80 ve üzerinde puan alması gerekiyor. Müfettişlik karakter, çalışma anlayışı ve etik kurallarına haiz bulunması, sağlık durumunun yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olması şartları var.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadî ve idarî bilimler, tıp, diş hekimliği, eczacılık fakültelerinden veya sosyal hizmetler, sağlık idaresi veya sağlık yönetimi, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği mezunu olması şartları var.

SGK memur alımı başvuru tarihleri nasıl olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından güncel memur alımı için başvurular Kasım sonu itibarıyla başlayacak. Adaylar onkine olarak e-Devlet internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir. Süreç 27 Kasım 8 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.