Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartsız Başvuru

Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartsız Başvuru

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından güncel sözleşmeli personel alımı başvuruları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK, Strateji Geliştirme Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı eğitimli çocuk bakıcılarının teşviki yoluyla “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II” sözleşmeli personel seçme sınavı ilanı yayımlandı. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi projesi personel alımı

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen “Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II” Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı belirli süreli sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak,
  • Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak,
  • Kurum tarafından yürütülmüş bir AB Projesinde daha önce çalışılmış olunması halinde, iş sözleşmesi idarece feshedilmemiş olmak gerekiyor.

Personel alımı nitelikleri nelerdir?

Merkez Proje Asistanı (Merkez Destek Ekibi) 3 Ankara Merkez. Üniversite mezunu olmak (en az 4 yıllık yükseköğrenim) ya da sosyal güvenlik ve/veya sosyal politika alanlarında en az 15 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

SGK personel alımında başvurular nasıl olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden temin edilecek Başvuru Formu (Job Application Form), Başvuru Dilekçesi, Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı (Başvuru Formu, Başvuru Dilekçesi, Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı ilan metninin sonunda yer almaktadır) ve diğer belgeler, elden veya posta yoluyla aşağıda yer alan adrese teslim edilecektir: “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Z-10 Numaralı Oda Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara”. Başvurular 12 Ağustos’a kadar sürecek.

SGK personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum