Sözleşmeli 3.295 Büro Personeli Alımı Bu Hafta Başlıyor! Mülakatsız

Sözleşmeli 3.295 Büro Personeli Alımı Bu Hafta Başlıyor! Mülakatsız

Kamuya mülakatsız olmak üzere sözleşmeli 3 bin 295 büro personeli alımı yapılacak. GSB büro personeli alımı kadroları, şartları ve tüm detayları bu haberimizde.

Bakanlık bünyesinde mülakatsız büro personeli alımı başvuruları alınacak. Direkt olarak KPSS puanı ile yazılı veya sözlü “mülakat” sınav yapılmaksızın atama yapılacak. Kimler büro personeli alımına başvurabilir? Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB bünyesinde Büro personeli olmak için gerekli mezuniyetler, şartlar ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Büro personeli olmak için genel şartlar nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 657 DMK’daki şartlara haiz olmak gerekiyor. SGK emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, KHK ile ihraç edilmemiş olmak ve 4/B sözleşmeli herhangi bir kurumda çalışmıyor olmak şartları var. Ayrıca KPSS’den en az 70 puan almak gerekiyor.

Hangi bölüm mezunları büro personeli alımına başvurabilir?

Başvuru için “İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri” mezunları başvurabilir.

GSB büro personeli alımları kontenjanları ve başvuru süreci

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde büro personeli alımları merkez ve taşra teşkilatları için olacak. İŞte kontenjan dağılımları: Merkez teşkilatı için 145 büro personeli kadrosu, taşra teşkilatı için 3.150 büro personeli kadrosu var. Adaylar başvurularını 28 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında online olarak yapabilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum