Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları (KPSS Şartsız)

Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları (KPSS Şartsız)

Kamu üniversitesi tarafından güncel memur personel alımı başvuruları alınıyor. Kamu memur atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk-Alman Üniversitesi bünyesinde KPSS şartsız başvuru iş ve işlemleri devam ediyor. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede 70 olarak baz alınacak. Başvuru iş ve işlemlerini hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Sözleşmeli memur alımı başvuru genel şartları

Güncel kamu personeli alımı için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, askerlikle ilişiği bulunmaması şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru mezuniyetler ve kontenjanlar

Başvuru için 1 kıdemli sistem yöneticisi 3 katına kadar, 1 kıdemli bilgisayar ağ yöneticisi 3 katına kadar, 1 yazılım takım lideri 2 katına kadar, 2 uygulama geliştirme uzmanı 2 katına kadar olacak. Başvuru için adayların bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olması gerekmektedir. Ayrıca 2 kat maaş farkı ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunu olması gerekiyor.

Türk-Alman Üniversitesi memur alımı süreci

Türk-Alman Üniversitesi memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 6 Temmuz’a kadar sürecek. Adaylar başvurularını şahsen ya da postayla bu adrese yapabileceklerdir: “Türk-Alman Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı Şahinkaya Cad. No:106 34820 Beykoz / İSTANBUL”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.