Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı! KPSS 55 Puan İkamet Şartsız

Sözleşmeli Güncel Kamu Memur Alımı! KPSS 55 Puan İkamet Şartsız

Kamuya sözleşmeli yeni memur personel alımı başvuruları bugün açıklandı. KPSS 55 puanla olmak üzere başvurular alınacak. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 55 puanla adaylar başvuru yapabilecek. KPSS puan üstünlüğüne göre olmak üzere kamu memur alımı için başvuru iş ve işlemlerini bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte sözleşmeli büro personeli alımına dair tüm detayları bulacağınız haberimiz.

Sözleşmeli memur alımı koşulları

Başvuru için adayların devlet memurları kanununda yer alan şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, görevini devamlı yapmasına ve tam zamanlı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı olmaması şartı var.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri

Büro Personeli alımı 1 kadro için adayların lisans mezunu olması, 2022 KPSSP3 puan türünden en az 55 ve üzeri puan alması, MEB veya Üniversitelerden onaylı en az 360 saatlik İngilizce veya İngiliz Dili Eğitimi Sertifikasına sahip olması, YDS’den ise en az 85 ve üzeri puan almış olması gerekiyor.

Büro Personeli alımı 1 kadro için lisans mezunu olması, 2022 KPSSP3 puan türünden en az 55 ve üzeri puan alması, MEB veya Üniversitelerden onaylı Dijital Baskı Sertifikası ve Sayısal Resim İşleme - Photoshop Geliştirme Sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

Kastamonu Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri

Adayların müracaat formu ve ilanda müracaat edecekleri pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Kastamonu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular 19 Mart ile 2 Nisan 2024 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

Kastamonu Üniversitesi memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum