Tapu 202 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı! Başvuru Ekranı

Tapu 202 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Bugün Başladı! Başvuru Ekranı

Tapu ve Kadastro tarafından sözleşmeli ve güncel personel alımı başvuruları bugün başladı. 202 memur alımı başvuru süreci bugün başladı. İşte detaylar.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli 4/B kamu personeli alımı başvuruları bugün başladı. Tekniker ve mühendis personel alımı başvuruları alınacak. 4/B yeni memur personel ataması için mülakat yapılmayacak. Gerekli tüm süreci ve detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tapu memur alımı branşları nelerdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü için 171 tekniker alımı ile 31 mühendis alımı yapılacak. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm detaylarını hazırladığımız bilgiler.

Kamu personeli alımı genel-özel-mezuniyet şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşımayan adaylar başvurabilir. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak KPSS’den en az 70 almak gerekmektedir. Tekniker alımı için meslek yüksekokulu tapu ve kadastro tapu kadastro, mühendis alımı için jeodezi ve fotogrametri mühendisliği jeodezi ve haritacılık mühendisliği harita mühendisliği geomatik mühendisliği mezunu olmak gerekmektedir.

Sözleşmeli kamu memur alımı başvuruları nasıl olacak?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü güncel tekniker ve mühendis personel alımı başvuruları kapsamında 202 kadro için başvurular online olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.