Tapuya KPSS’siz Memur Alımı Yarın Başlıyor! 2-3-4 Kat Maaş Verilecek

Tapuya KPSS’siz Memur Alımı Yarın Başlıyor! 2-3-4 Kat Maaş Verilecek

Tapu ve Kadastro için güncel memur alımı online başvuruları alınıyor. KPSS zorunluluğu olmadan adaylar başvuru yapabileceklerdir. İşte detaylar ve tüm süreç.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde güncel personel alımı online başvuru süreci devam ediyor. Kamu personeli memur atamasında Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS zorunluluğu bulunmuyor. İşte detayların ve tüm sürecin yer aldığı ve KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur alımı başvuruları

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kamu personeli alımında başvurular 6-10 Mayıs 2024 tarihlerinde olacak. Adaylar başvurularını online olarak e-Devlet internet sitesinden yapabileceklerdir.

Kamu memur alımı başvuru genel koşulları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak Gerekiyor. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenlerin KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak, YDS puanı olmayanların yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir.

Kamu personel alımı nitelikleri

Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 1 kadro için 4 kat maaş, CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kadro için 3 kat maaş, Yazılım Mimarı Brüt Sözleşme alımı 2 kadro için 4 kat maaş, Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kadro için 3 kat maaş, Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 4 kadro için 2 kat maaş verilecektir.

2-3-4 kat maaşlarla başvuru mezuniyetleri: bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği.

2 kat maaşla başvuru mezuniyetleri: fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.